Contacte

No trobaràs millors aliats per fer créixer el teu negoci.

Estem encantats de conèixe’t

Fes-nos arribar la teva consulta a través d’aquest formulari i intentarem respondre’t en la major brevetat possible.

I si ho tens clar, pots trucar-nos directament o escriure a través de WhatsApp:

Veure la política de privacitat

Preguntes freqüents

A continuació, et transcrivim algunes de les preguntes més habituals.

Oferim TOTS els serveis de màrqueting digital que podeu necessitar: disseny web, gestió de xarxes socials, gestió de publicitat online, disseny gràfic, SEO, equip d’audiovisuals…

Estudiem el teu ecosistema digital i et proposem quines solucions cal implementar per aconseguir atreure clients al teu negoci o marca. Treballem en base a projectes i objectius, per aquest motiu, no oferim serveis per separat.

Per exemple, no gestionem únicament xarxes socials, sense tenir control d’altres àmbits rellevants del teu negoci, com la gestió de publicitat.

D’aquesta manera, podem controlar el flux de clients en l’embut de vendes digital i aconseguir el màxim nombre de clients.

Treballem en base a projectes, no som empresa de serveis. Això significa que farem una proposta personalitzada amb un preu únic atenent les necessitats i objectius del teu negoci.

Així és, encara que no estiguis a Catalunya, podem buscar la manera d’aconseguir-ho. Tenim clients a Irlanda i no hi ha inconvenient a fer una bona feina.