Contacte

No trobaràs millors aliats per fer créixer el teu negoci.

Estem encantats de conèixe’t

Pots agendar la cita que et proposem a la web mitjançant una videotrucada, serà breu però ens permetrà conèixer el teu negoci i fer-te una petita entrevista, de cara a presentar-te una proposta.

Però si ho prefereixes, pots fer-nos arribar la teva consulta a través d’aquest formulari i intentarem respondre’t en la major brevetat possible.

I si ho prefereixes, pots trucar-nos directament o escriure a trvaés de WhatsApp:

Veure la política de privacitat

Preguntes freqüents

A continuació, et transcrivim algunes de les preguntes més habituals.

Oferim TOTS els serveis de màrqueting digital que podeu necessitar: disseny web, gestió de xarxes socials, gestió de publicitat online, disseny gràfic, SEO, equip d’audiovisuals…

Estudiem el teu ecosistema digital i et proposem quines solucions cal implementar per aconseguir atreure clients al teu negoci o marca. Treballem en base a projectes i objectius, per aquest motiu, no oferim serveis per separat.

Per exemple, no gestionem únicament xarxes socials, sense tenir control d’altres àmbits rellevants del teu negoci, com la web o gestió de publicitat.

D’aquesta manera, podem controlar el flux de clients en l’embut de vendes digital i aconseguir el màxim nombre de clients.

Treballem en base a projectes, no som empresa de serveis. Això significa que farem una proposta personalitzada amb un preu únic atenent les necessitats i objectius del teu negoci.

Així és, encara que no estiguis a Catalunya, podem buscar la manera d’aconseguir-ho. Tenim clients a Irlanda i no hi ha inconvenient a fer una bona feina.