Proyecto Horserail Spain

Llançament de nous productes al mercat

Projecte Horserail Spain

Horserail Spain és una empresa que ven vallats per a cavalls. És un vallat únic per la seva tecnologia i preocupació pel benestar animal.

Fa 3 anys que treballem amb ells i ens han confiat la seva estratègia digital per obrir mercat a Espanya. A dia d’avui, son empresa pròpia, referent en el sector i amb un equip al capdavant que no para de créixer.

Vols saber quina feina s’amaga darrere d’aquest projecte?

A través dels diferents apartats, descobreix quin treball hem fet.

Horserail no era un producte conegut a Espanya. Per aquest motiu, es va realitzar un estudi de mercat i de construcció del buyer persona exhaustiu per conèixer com havia de ser la política de comunicació i la línia de continguts audiovisuals a generar.

Es va començar per la creació de suport audiovisual per tal de demostrar la qualitat i les característiques del producte, amb vídeos i tutorials que acostessin el producte a les persones. Amb una primera instal·lació de mostra, es van gravar multitud de continguts, que a dia d’avui es continuen reutilitzant per impactar en el públic.

Amb aquest material, la seva difusió mitjançant xarxes socials va ser més senzilla i es van poder realitzar anuncis online de qualitat, geolocalitzats i posteriors campanyes de remàrqueting en grans esdeveniments del sector eqüestre.

També, fem servir bases de dades públiques per donar-nos a conèixer per altres mitjans més propis del màrqueting tradicional.

Finalment, també ens ajudem de col·laboracions puntuals per donar a conèixer el producte.

TOT.

De Horserail hem après a realitzar pressupostos, conèixer al detall les seves funcionalitats, fins sabem de primera mà com s’instal·la.

Mitjançant un contacte estret amb la marca, estem al dia de totes les novetats.

  1. Xarxes socials: Instagram i Facebook, amb un treball constant d’interacció, generació de continguts de valor i de promoció adequats.
  2. Publicitat en FaceBook ADS geolocalitzada i de remàrqueting: Sobretot, en grans esdeveniments del sector eqüestre.
  3. Inversió a Google ADS continuada: perquè la web aparegui en recerques relacionades amb el producte.
  4. Campanyes puntuals d’ email màrqueting: per donar a conèixer ofertes promocionals.

En breu, desenvoluparem una web que permeti posicionar orgànicament (SEO) els productes i la marca. D’aquesta manera, també podrem desenvolupar landing pages si és necessari, opció de subscripció a newsletter, a més d’anar informant de forma actualitzada, sobre noves instal·lacions que tinguin lloc.

D’aquesta manera, podrem implementar estratègies d’email màrqueting i altres estratègies de remàrqueting.

Michelle Grima CEO Horserail SPain

Són un equip esplèndid. Cuida’n dels teus clients i empresa com si fos seva, amb molta professionalitat, creativitat i un tracte immillorable. Un gran descobriment amb qui esperem seguir col·laborant durant molt de temps.

Michelle Grima

CEO Horserail Spain

Altres projectes de negocis locals

Descobreix qui som a través dels nostres clients