Projecte Tu Negocio de ropa

Projecte web & Google Ads

tunegocioderopa.com

Disposàven d’una pàgina web i fèien publicitat a Google amb una altra empresa. No havien obtingut cap client i pensàven que era normal. Ens van confiar el seu projecte i hem assolit tots els objetctius. Ara sí, disposen d’una nova web que converteix i amb l’ajut de campanyes a Google que atrauen més de 28 clients potencials al mes de mitjana. Avegades no cal implementar grans estratègies i forta inversió, si no fer la feina ben feta.

Vols saber quina feina s’amaga darrere d’aquest projecte?

A través dels diferents apartats, descobreix quin treball hem fet.

Disposàven d’una pàgina web i fèien publicitat a Google amb una altra empresa. No havien obtingut cap client i pensàven que era normal. Ens van confiar el seu projecte i hem assolit tots els objetctius.

Ara sí, disposen d’una nova web que converteix i amb l’ajut de campanyes de publicitat a Google que atrauen més de 28 clients potencials al mes de mitjana. Avegades no cal realitzar una forta inversió, si no fer la feina ben feta.

Es va millorar l’estètica, la fotografia (més humana), l’estructura, entre d’altres factors que influeixen en l’experoència de l’usuari que hi navega. En el present cas, hem realitzat una segmentació. Segons a qui ens dirigim, emprenedors o botigues de roba, la web d’aterratge és diferent. D’aquesta manera personalitzem els missatges i el públic es sent representat per contactar.

Monica Oliveras de tunegocioderopa.com

Tenia un problema amb les xarxes socials, els vaig trucar i m’han ajudat molt. Vaig acabar tan contenta que els he contractat per web i publicitat. Una de les coses que més valoro és saber que està l’Alba si necessito algo. Gràcies per tot.

Mònica Oliveras

Responsable de tunegocioderopa.com

Altres projectes de negocis locals

Descobreix qui som a través dels nostres clients